VECKANS TISDAGSFRÅGOR (PÅ EN FREDAG)

Hejhej fina ni

Veckan har verkligen gått i ett. Det var nyss måndag? Varit hos tandläkaren två dagar i rad nu, igår drog jag ut två visdomständer... Det gjorde absolut ont, men det var ändå hanterbart. Fattar inte varför alla skrämt ihjäl mig så mycket om det? Jag har inte ens svullnat upp speciellt mycket i efterhand & jag har kunnat äta precis som vanligt.

Anyway, nog pratat om mina tänder. Nu ligger jag i sängen och precis avverkat några serie av Marie Kondos serie på Netflix. Jag som älskar att ha saker och ting organiserade blev nyss ÄNNU mer manisk. Jag är ledig om 2 helger & då ska jag städa varenda liten kvadratmillimeter av mina 35 kvm. Ska strax ta en dusch och göra mig iordning, ska på AW/30-års fest hos min "kusin". Min vita månad får börja imorgon istället :-)

Det känns som om du glider mer och mer ifrån dig själv och bara blir en mer ytlig person. Har följt din blogg sedan dina föräldrar skilde sig och du har verkligen blivit en opersonlig människa.

Vad tråkigt att höra att du tycker att jag har blivit opersonlig. Men sedan mina föräldrar skilde sig (9 år sedan) har det hänt mycket. Dels har jag blivit 9 år äldre, min blogg har blivit 9 gånger större & jag tjänar 9 gånger så mycket. Utåt sett ser jag kanske ut som en ytlig människa som alltid ser till att vara brun, köper relativt dyra kläder, gör fillers & botox osv osv. Men jag skulle faktiskt säga att jag blivit mer personlig de senaste åren (speciellt efter jag kom ut), dock är det inte något som jag riktigt kan dela med mig av på bloggen. 95% av alla kommentarer jag får är renodlat hat, därför har jag valt att koppla från det privata & personliga just därför. Skriver jag ytliga saker har jag mycket lättare att stöta bort hatkommentarer jämfört med om jag skriver personliga inlägg. Nu har jag slutat läsa mina kommentarer (förutom de hon godkänner), har en tjej som löser det, men hon rapporterar varje vecka hur många jag får & hur många hon godkänt. Bara där att jag varje vecka får drygt 100 kommentarer men att hon godkänner endast 3-4 stycken gör att jag tar illa upp, trots jag inte vet vad de innehåller.

Tänker absolut inte be om ursäkt för hur jag har blivit. Det har gått 9 år & på de åren händer mycket. Jag tror inte att du heller är samma människa som du var 2010 :-)


När insåg du att du var homosexuell? Hur var det för dig att berätta? Väntade du länge med att berätta?

Jag insåg det någon gång under gymnasiet, tror det var typ andra året i gymnasiet. Men hade redan innan det varit med killar men mer sett på det som en rolig grej. Dock förnekade jag det väldigt länge & snackade fortfarande med tjejer & låg med tjejer. Trodde det bara var en fas i mitt liv. Sen när jag slutade gymnasiet slutade jag helt träffa tjejer.

Hur det var att berätta? Det var ganska tufft tyckte jag. Jag träffade många nya vänner efter gymnasiet, till dem sa jag direkt att jag var gay. Vilket var skönt & sen tog jag typ vän efter vän. Vissa vänner var svårare än andra. Familjen var nog jobbigast att berätta för eftersom vi inte har någon relation där vi pratar om saker. Jag har faktiskt inte ens berättat för dem, jag publicerade ett blogginlägg som de fick läsa (ni hittar det HÄR). Tycker fortfarande det kan vara jobbigt att berätta för folk, just för att dom ska döma. Men det var mycket mindre dramatiskt än vad jag trodde det skulle vara. Har väl kanske stött på 4-5 stycken som haft lite mindre trevliga åsikter om detta, vilket är väldigt lite med tanke på hur många som nu vet haha. Men kan väl säga att det tog väl ungefär 3 år från det att jag insåg det till att jag berättade för alla :-)


Hur har dina föräldrars skilsmässa påverkat dig? Det känns som om du fortfarande mår dåligt över det?

Mina föräldrars skilsmässa har verkligen påverkat mig & det stämmer att jag fortfarande mår dåligt över den. Jag har valt att inte skriva så mycket om den just för att jag inte vill smutskasta mina föräldrar. Jag älskar båda mina föräldrar mer än allt annat (eller jo jag älskar min syster lite mer haha) MEN de skötte verkligen inte skilsmässan snyggt. Varken när det skilde sig eller nu, 9 år senare. Det har varit en ständig pajkastning dem emellan med mig & min syster i mitten som något nät som pajen oftast fastnar i. Tyvärr

xo simon

Gillar

Kommentarer

Rune
Rune,
Det gäller att ha huvudet högt.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera