Trötter

Ligger i sängen nu och är verkligen supertrött. Gick upp 06 imorse för jag hade föreläsning 8, sista föreläsningen för 2016! Efter föreläsningen åkte jag hem och käkade lite lunch med bästa farmor och därefter skulle jag plugga men det blev att mejla fram och tillbaka med två företag som jag hamnat i en tvist med.. Så jävla töntigt egentligen.

I vilket fall så drog jag in till Malmö sen och fikade med en kompis. Stack hem sen och har bara legat i sängen sen dess förutom när jag var nere och åt. Bråkade lite med familjen också, men det gör jag alltid känns det som.. Men jag tycker dom är sjukt otrevliga mot mig så måste ju säga ifrån!

Ska smyga mig ner till köket och ta glass nu... Måste btw (vem skriver ens btw år 2016??) ta tag i träningen efter nyår, klyschigt men jag börjar faktiskt bli tjock. Men fram tills nyår kan jag äta vad jag vill hehe.. Sorry för dåligt inlägg men alla dagar är inte bra dagar och idag är en dålig dag, förutom att jag fick veta att jag klarade en tenta!! Så skönt!! Puss hej

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera