XMAS

God jul fina ni!

Hoppas ni haft en fin julafton än så länge :-) I år blir julen väldigt liten, det är bara jag, min syster, mamma & hennes sambo. Men helt ärligt, jag tycker det ska bli SÅÅ skönt! Detta är första gången jag faktiskt ser framemot julen på riktigt & tycker det är lite mysigt. Kanske för att detta är så mycket familj som det kan bli för min del. Annars är det alltid så stort & jag firar med människor jag knappt känner. Det är faktiskt väldigt skönt att inte ha så mycket ångest över julen i år.

Anyway så började vi morgonen med frukost tillsammans med min ena bonussyster. Därefter har vi varit & sprungit milen. Nu väntar gröt & därefter lite bad i jacuzzin. Resten av dagen tror jag bara vi ska umgås & äta julmat. Har även fått i uppdrag att göra lite juliga drinkar. Blir ju såklart julklappsöppning också, såg att det var VÄÄÄLDIGT många till mig. Dock har min syster dragit vinstlotten (tror jag), jag har nämligen köpt två Valentino väskor till henne, en för skolan & en lite mindre :-)

Hoppas ni får en fin jul! & ni som har det jobbigt, håll ut! Det är inte många timmar kvar. Jag vet att ni klarar det <3

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera