VAPPE

Från i tisdags när jag och mamma hade gått omkring i Lund och sedan Emporia för att hitta skor till mig utan resultat. Eller vi hittade ett par (som jag velat ha jättelänge) men såklart var de slut i min storlek ÖVERALLT, i både Lund och Malmö :) Då blir man ju sådär lagom glad på livet. Nog pratat om skorna och tillbaka till maten..

Standard när man är på Emporia är ju Vapiano. Av någon anledning har jag börjat kalla det Vappe? Tror de är Andrea Hedenstedts fal haha. Jag tog iaf en kycklingpasta då jag ville ta något annat än vad jag brukar (Scapmi Pomodoro) och ville inte ha något med svamp eller lök. Tyvärr inte jättegod men ändå helt okej. Såg att de fått in en pasta med avokado, den måste jag testa! Jag som älskar avokado!

Vilken är er favoriträtt på Vapiano? Min är som sagt Pasta med Scampi i tomatsås <3. Har faktiskt aldrig ätit pizza där men va på dejt där en gång och min dejt åt något som såg ut att vara världens godaste pizza. Men vågade inte fråga om jag fick smaka, kan bli stelt första dejten haha. Så skriv godaste pizzorna där, älskar ju pizza annars

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera