Tung kväll

God kväll på er! Dagen har varit ganska lugn. Var som jag skrev i tidigare inlägg i skolan för två föreläsningar. Vi började på en ny kurs och de tre föreläsarna vi ska ha är verkligen sjukt tråkiga. Ni vet när de är typ oengagerade, pratar monotont och inte alls är pedagogiska. Any way så är det ju bara 1 månad vi läser kursen så det är bara att hålla ut.

Annars har jag inte gjort så mycket resten av dagen. Var hemma strax efter fyra och har i princip bara städat lite, ändrat om på mitt rum och ätit med familjen. Nu när jag satt och smsade med syster som är i Luleå så insåg vi att idag är det exakt 2 år sedan morfar tog sina sista andetag. Ungefär vid denna tiden på dygnet var det också. Så jag brast ut i gråt. Jag gråter faktiskt sällan men när jag tänker på mormor & morfar går inte tårarna att hålla inne längre. Men det är ganska skönt att gråta även om jag känns töntigt, jag är snart 20 liksom. Men vi alla har väl känslor?

Nu ska jag ta och tända lite ljus, göra te och tror jag ska ringa mamma och gråta ut lite... Men känns så töntigt att göra det i telefonen. Även om det gått två år är det jobbigt när man tänker på allting det har missat, typ när jag tog studenten. Hela min dag var verkligen jättebra (förutom att jag hade fruktansvärd migrän från det att jag vaknade) men det som framförallt fattades var att de två inte var där. Sen hade vi inte heller jättebra relation förrän de sista åren då det varit ganska mycket bråk i släkten, så det är mycket annat de också missat samt att vi bott 150 mil ifrån varandra och dagar som dessa gör dessa extra ont.

Egentligen vill jag inte vara såhär personlig på bloggen, men ni har önskat mer personliga inlägg så jag ber er snälla att inte kommentera något elakt <3

xo simon

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
Usch sjukt jobbigt sånt där.. Och man blir Aldrig för gammal för att gråta! Det är ok att vara ledsen. Kraaam!
skogsrusset.se
simon
simon,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera