Throwback

Hej på er! Sitter och lyssnar på musik med datorn i högsta hugg och kollar igenom bilder från sommaren i hopp om att kanske kunna åka iväg på en härlig resa eller två i sommar. Man är ju student så pengarna är ju inte i överflöd om man säger så..

Anyway så hittade jag några bilder från en utav kvällarna i Palma när vi var 25 pers där. Bilderna från denna kvällen när vi var där med våra bonuskusiner. Vi började den kvällen på en bar med massa drinkar, sedan lite shopping på stan och därefter hade vi bord på en mysig tapasrestaurang där det vi beställde in allt från bläckfisk till gröna mini-paprikor i salt, såklart med Sangria. Efter middagen gick vi till Hard Rock för ännu mer drinkar, jag & min bonussyster ,som bestämde oss för att åka till Magaluf, beställde in en hel del drinkar innan det var dags för en av de roligaste taxi resorna haha. Slår dock inte taxin i Prag med Hilda hem från klubben där jag försöker pruta ner taxin 900 kr som jag hade lyckats med kvällen innan haha.

Saknar verkligen värmen och solen! Idag har solen varit framme en del så jag hade faktiskt skinnjacka på mig men jag frös som jag vet inte vad eftersom det är storm här. Men nu ska rummet städas, hade klädpanik imorse (som vanligt)

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera