TAR HELG NU

Torsdag idag och jag tar redan helg! Hur skönt är det inte med en hel dag ledigt utan föreläsningar? Måste dock skriva lite på ett grupparbete men det handlar om bara om en text som ska bli ca 3 minuter lång muntligt - alltså nästan ingenting.

Idag har jag inte gjort så mycket, ställde väckarklockan på 8 för att jobba/plugga undan lite innan jag hade mitt seminarium/tenta klockan två. Efteråt har jag bara åkt hem, tagit det lugnt och ska nu börja jobba undan lite till. Har helt kommit ur balans när det gäller bloggen, svara på mejl osv. Det är egentligen fest samt utgång på Etage med mina kursare idag men är inte jättepepp då jag har en hel del att göra + vill somna hyfsad i tid då jag har rätt mycket framför mig i helgen samt nästa vecka.

​Var förresten förbi och köpte senaste KING för några dagar sedan. Tänkte jag fick passa på eftersom det är ett stort reportage om Fredrik Eklund. Eftersom jag nu pluggar till mäklare är han ju självklart en stor förebild, det han har gjort, och fortfarande gör, är ju helt sjukt. Har dock inte öppnat tidningen än då jag haft mycket plugg, men kanske får tid över i helgen? Började också prenumerera på magasinet

xo simon

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Prenumerera