JAG ORKAR INTE MER

Som ni märkt så har uppdateringen den senaste tiden verkligen varit sämst, men jag mår så sjukt dåligt. Förut när jag gick i skolan mådde jag väldigt dåligt psykiskt. Ska inte ljuga för er men har flertalet gånget velat ta mitt liv då jag inte lyckats med något i mitt liv (förutom skolan nu då). Har inte alls varit taggad på något och varit superdeppig sen julen mer eller mindre.

En annan grej som gör att jag mår dåligt är att jag varit sjuk konstant i snart ett år. Jag blev sjuk i början av trean med lunginflammation och efter det har det varit halsfluss tre gånger osv. Nu sitter jag här igen med halsfluss och har liksom slutat min antibiotika behandling för min senaste för mindre än en månad sen.. Blir så jävla trött på min kropp. Jag kan inte heller vila nu då jag jobbar 8h om dagen 6 dagar i veckan. Så fort jag kommer hem så duschar jag och sen ligger jag däckad till jag ska upp och jobba igen. Min kropp orkar inte, jag har inga känslor och känner ingenting.

Känner också sån sjuk ångest över skolan. Även om gymnasiet är över så ska jag plugga vidare och jag är inte helt 100 på att jag kommer in. Om jag inte skulle komma in på något av de jag har sökt vet jag verkligen inte vad jag skulle göra. Känner sån press över att ta körkortet, plugga klart, köpa lägenhet, bilda familj osv.

Åh, hade kunnat skriva hur mycket som helst men vill inte lämna ut mig själv för mycket. + att jag ska äta nu så ciao

xo simon

Gillar

Kommentarer

Marcus
Marcus,
simon för att försöka lyfta dig pyttelite iaf kan jag säga att du är fan bästa bloggaren jag följer, allvarligt! Så jävla duktig är du och du behöver inte ha ångest för att bilda familj då det är väldigt långt bort!<3
IP: 82.99.3.229

Prenumerera