HAIR TUTORIAL

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED LERNBERGER STAFSING

Har fått en del frågor om hur jag fixar mitt hår och hur jag får det att hålla en hel dag/kväll. Knepet är grymma produkter och att ta hand om sitt hår annars. Så här kommer en liten enkel steg för steg guide hur jag stylar mitt hår! Enjoy

Jag börjar alltid med att tvätta håret med SCHAMPOO och handdukstorka det. Därefter lägger jag håret i den riktigt jag vill ha samt drar igenom där jag vill ha min bena.

Medan håret är fuktigt sprayar jag BODIFYING SPRAY i hela håret, främst på det långa mitt på huvudet och lite mindre på sidorna. Därefter fönar jag håret till önskar form. Viktigt att föna håret i rätt riktning och att föna ordentligt vid benan så att de inte åker ihop, vilket det annars gör på mig. Håret måste vara helt torrt, blir "klumpar" annars!

Såhär ser det ut efter jag fönat håret...

... och då är det dags för vax. I Lernberger Stafsings serie för män finns det två vax, ett hårt och ett mjukt. Jag varierar dessa beroende på vad jag ska göra under dagen och vad jag ska ha på mig. För en lite mer chill dag och look tar jag SOFT WAX. Mm jag har en fullspäckad dag eller en utekväll framför mig, som idag, tar jag HARD WAX.

Jag sätter wax i hela håret. När jag tar det i håret så rufsar jag verkligen in det i håret och gnider osv för att det ska gå in. Jag lägger mycket fokus på mina virvlar, benan och luggen. Samt drar ner sidorna lite.

Sist men inte minst... HAIRSPRAY! Det tar jag i hela håret. Jag sprayar flera korta sprut i hela håret och repeterar 2-3 gånger. Håret får aldrig bli blött av hårsprayen då ser det klibbigt ut, vilket jag inte vill.

Det var lite snabbt om hur jag fixar mitt hår! Just nu är mitt hår väldigt långt men jag får inte klippa mig än då jag ska gå en visning ganska snart. De vill klippa och styla mitt hår och att jag ska ha så långt hår som möjligt fram tills dess. Annars brukar jag ha ett bar centimeter kortare hår. Jag klipper mig ca 1 ggr/månad (har nu inte klippt mig sen sista november). Kvällen innan jag ska tvätta håret sätter jag i GROOMING OIL i hela håret som jag sover med. Ibland använder jag även GRIP POWDER SPRAY efter föning och innan vax om jag vill ha extra volym.

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera