Full hela helgen

Hallå på er! Har verkligen varit frånvarande här i helgen så därför får ni en kort recap. Träffade snabbt upp Noémie och Ebba för en fika innan vi åkte till Noémie. Käkade supergod mat och pratade franska med hennes föräldrar, skoja bara, kan inget annat än att nöff är nio haha. Men på kvällen var jag ute med Noémie och Sanna. Verkligen en händelserik kväll/natt med en del minnesluckor, men så de ska vara... Vaknade på lördagen när vi fortfarande var fulla. Blev bakis senare och vi käkade kinamat, jag stack på en Tinder-dejt och sen åkte jag och Sanna hem. Kollade film i sängen hela kvällen med varm choklad, bakis som jag vet inte vad.

Idag har jag pluggat hela dagen förutom en paus då jag övningskörde med pappa inne i Lund. Första gången jag körde inne i en stad (om man nu inte räknar Trelleborg där jag bodde innan). Nu ligger jag i soffan och lyssnar på Beyonce, ska skriva några tidsinställda till veckan eftersom jag har tenta på fredag måste jag plugga HELA veckan.

Ska äta nu, pappa har gjort pizza. Hans pizzor är verkligen en av de godaste jag ätit. Han får säga upp sig som VD eller vad han nu är och bli pizzabagare i stället haha. Nä skoja bara, vill ju ha månadspeng ;)

xo simon

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Prenumerera