FRÅGOR OM LÄGENHETEN

Var har du flyttat?

Jag har flyttat till Malmö, inte helt i city. Men den ligger P E R F E K T för mig som pendlar till Köpenhamn varje dag. Stan är dessutom bara 5 minuter bort & jag är typ granne med Malmös största köpcentrum. Så det är ändå okej!!


Hur stor är din lägenhet?

Det är en tvåa på 42 kvm. Funkar fint för mig, men hade nog önskat att badrummet var lite mindre & sovrummet lite större. Men det funkar, de flesta av mina kläder får plats också :-)


När får vi se fler bilder på lägenheten?

Vill nog komma lite mer i ordning innan jag visar er. Eller är det kul att se en process? Jag skulle väl ändå säga att jag har kommit på plats men saknar fortfarande mattor, tavlorna är inte uppe, har inga lampor osv... Är det något ni vill se?


Har du upptäckt något som du inte trodde innan du flyttade hemifrån?

Ett. Hur dyrt det är att bara flytta!? Snälla jag har spenderat över 100 k i januari på möbler osv. Och då har jag haft väldigt mycket sen innan (har fått i studentpresent osv). Dock har jag köpt en väska också MEN jag måste få unna mig också.

Två. Mat är så billigt?? När jag fyllde upp skafferi & kylskåp med det allra nödvändigaste fick jag en chock när jag skulle betala. Trodde på typ 3000 kr men det blev inte ens hälften haha. Tycker verkligen det är sååå kul att handla mat, kommer bli min nya hobby haha


Något tips till en som ska flytta hemifrån?

Önska dig så mycket som möjligt i studentpresent, födelsedagar osv. Jag har inte lagt en enda krona själv på saker jag har i köket (förutom en kastrull haha). Det har varit så skönt att slippa ha utgifter för sånt när allt annat kostar så himla mycket. Dessutom är det ganska trevligt att det inte bara är Ikea när man öppnar luckorna :-) Sen har såklart inte alla den möjligheten, men jag tycker det är trevligt iaf :-)

Ett annat tips är att rota hemma hos dina föräldrar. Jag har haft turen att mamma sparat lite finare grejer som vi hade när vi bodde tillsammans innan hon blev sambo. Så flera av dem sakerna har jag nu snott med mig, perfekt ju :-) Vem vill liksom köpa en vitlökspress för flera hundra? Nej tack.

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera