En misslyckad jävel

Detta kommer kanske som en chock för vissa och andra inte.. Men jag har iallafall valt att hoppa av skolan. Dels så trivs jag inte jättebra och sen känner jag inte att mäklaryrket är rätt för mig.

Jag har riktigt mycket ångest över skolan och lägger verkligen ner minst 5 timmar om dagen på att sitta med böckerna och misslyckas ändå på varenda tenta. Min motivation är verkligen på botten och jag ser ingen mening med det jag gör just nu. Jag är så otroligt avundsjuk på alla mina vänner som har sitt jobb i butik osv och som när de har slutat för dagen kan göra vad de vill. Men jag måste hem och plugga.

När jag slutade gymnasiet var jag redan så jävla skoltrött och jag klarade knappt gymnasiet. Ska jag vara helt ärlig så gick det inte riktigt rätt till, jag fjäskade och mutade lärare för att jag skulle få E. Jag gjorde högskoleprovet och fick ganska bra på det och kom in på mäklarprogrammet. Anledningen till att jag ville bli mäklare var för att utbildningen var kort och lönen är helt okej. Men egentligen vill jag inte bli mäklare, har bara haft det som något att skylla på. Tanken är ändå ganska frestande att vara 21 år och färdigutbildad mäklare, men just nu lockar det inte. Jag ser mig hellre jobba fram tills att jag är 21 år och då kanske börja plugga något som jag då vill. Att börja plugga direkt var bara ett försvar mot mig själv att jag inte var en misslyckad jävel som jag alltid annars varit. Men nu när jag hoppar av ser väl folk mig som den misslyckade jäveln igen som inte ens klarade en enda tenta.

xo simon

Gillar

Kommentarer

Jesperislost
Jesperislost,
Du är inte misslyckad! Det var bara fel, inget konstigt med det ❤️
nouw.com/jesperislost
prinsessasdagbok
prinsessasdagbok,
Ingen ser dig som misslyckad! Du är inte ensam om att inte klara tentor och att hoppa av skolan. Är det inte rätt så är det inte rätt, oavsett hur smart/duktig/ambitiös du är. Supportar ditt val till 100% <3
nouw.com/prinsessasdagbok
IP: 82.99.3.229

Prenumerera