En fin vän

Bea lämnade mig igår vid 12 tiden. Helt sjukt egentligen hur vi blev vänner och hur nära vi är. Ni som har lyssnat på vår gamla podd vet förmodligen om detta men tänkte ändå det kan vara kul att dra det ändå. Dessutom klagar hon att hon syns för lite i min blogg, så får kompensera upp det lite med ett inlägg ägnat bara åt henne!

För snart 2 år sedan så jobbade vi på samma visning, asså båda var hårmodeller för min frisör. Vi delade faktiskt loge på själva visningen och en tjej satt ensam i ett litet hörn (inte riktigt kanske) medan jag och mitt gäng från det gamla crewet tog upp resten av logen. Mitt i allt vill vi ta en bild på oss och jag (bloggaren himself) får ju naturligtvis lösa detta och tvingar den stackars tjejen som var ensamma med oss i logen att ta en bild. Inget mer med det liksom.

Ett halv år senare är det augusti och festival i Malmö. Maskinen har precis spelat och jag är påväg hem ganska exalterad (och full) tillsammans med Josse. Ser då en tjej jag känner igen och springer fram till henne och kramar henne. (Jag har inget minne av detta, har fått höra det efteråt haha). Tjejen börjar följa mig på instagram och några dagar senare får jag en kommentar "Acca mig på snap :P". Världens tönt tänker ju jag men är snäll och accepterar henne. Och där börjar vår vänskap. Sedan dess har vi hunnit med x antal boxar vin (fattiga studenter som vi är), tusentals timmar terapisamtal och massor "MEN SIMON JAG ORKAR INTE MER, NU FÅR DU FAKTISKT GE DIG!!"

Ganska sjukt ändå, att jag blev vän med henne för att hon tvingade att lägga till henne på snap. Men det är jag otroligt glad och tacksam för! Har verkligen fått världens finaste och bästaste vän. Så glad att kunna ha dig som jag verkligen kan dela alla problem, skratt och hemlisar med. Det enda som svider med dig är att du bor i min hemstad, men är ändå ganska glad att du tar hand om Luleå väl <3 Du är bäst

Läs hennes blogg!!!! @prinsessasdagbok (ganska dåliga bilder men jag skäller på henne ;) lovar att hon ska bli bättre på det)

xo simon

Gillar

Kommentarer

prinsessasdagbok
prinsessasdagbok,
OKEJ DU får mig att låta som en tönt!!!! Men du är ändå den bästa som finns! Är så himla glad att du accepterade mig på snap<3 Saknar dig redan alldeles för mycket
nouw.com/prinsessasdagbok
Jesperislost
Jesperislost,
Jag tog bilderna btw
nouw.com/jesperislost
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera