Blackheads

Medan jag var i Stockholm hann jag få en avi i brevlådan. Hade verkligen ingen aning om vad det kunde vara men det visade sig att Lyko hade valt att vara lite extra snälla och skicka några produkter till mig. (eller elaka om de nu tycker jag har mycket blackheads?) Det var iaf en ansiktsmask som ska ta bort blackheads och en kräm man ska ta efteråt. Passar mig perfekt då jag tycker jag har mycket blackheads.

Jag testade iaf den nu ikväll och det funkade väl bra. Dock är de första gången jag tog en sån mask så det blev ju inte jättesnygg.. Tog nog också ett för tunt lager då den liksom torkade in i huden och jag kunde knappt dra bort den. Men är iaf len och med mindre blackheads nu även om det tog nästan 1 timme att få bort allt (se mer av det på min snapchat, ganska kul faktiskt haha)

Förresten så är jag i en tentaperiod igen därav jag varit frånvarande, har tenta i slutet på veckan så råpluggar verkligen nu. Därav uppdateringen. Men nu ska jag ta paus från böckerna och kolla ett avsnitt eller två på min nya favoritserie Blindspot! (Tror jag får se SKAM snart också, alla snackar ju om den) Hörs imorgon

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera