B E Y O N C É

Igår när jag kom hem och tog in posten låg det ett brev till mig från New York. Blev väldigt misstänksam och bara VAD är det för företag som skickat något till mig nu? Men när jag öppnar det så ligger skalet från BEYONCÉ där. Asså gissa om jag blev glad! Jag beställde ett skal tidigare MEN fick då fel storlek... Nu som kompensation fick jag av någon anledning skal till alla iPhone-modeller, så vad tycker ni? Ska jag lotta ut ett Beyoncé skal till varje modell?

Inte nog med att jag fick hem skalet igår så announceade hon att hon är gravid - med TVILLINGAR! Asså hur kul är inte detta?? Hon förtjänar verkligen det mer än något annat, dock tråkigt att det inte blir någon Formation Europe Tour i sommar. Älskar verkligen att ALLA har pratat om det idag, asså verkligen ALLA. Har hoppat omkring på moln hela dagen för att alla vill prata om henne med mig, för man är ju lite smått besatt.

I samband med att hon tillkännagav sin graviditet så publicerades också maaaassooooor med bilder på beyonce.com. Ni borde verkligen kolla dom, hon är så sjukt vacker! Finns nog ingen finare människa på denna jord när det kommer till både utseende och personlighet. Beyonce är verkligen livets människa! Henne vill jag sitta på en uteservering och dricka vin med och bara prata om livet.

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera