2 misslyckade bilder

Godkväll på er fina bloggläsare! Nu ikväll tänkt jag att jag skulle ta lite outfit bilder eller snarare bilder på min väska men den vanliga blixten på kameran la helt av eller den började blixtra jättemycket och funkade inte, var liksom disco. Hittar inte min externa blixt heller, tror jag har den i någon låda hos mamma. Så fick bli två mobilbilder i hopp om att de skulle bli bloggmaterial, vilket dem inte blev, inte ens instagramvänliga.. Men pågrund av brist på bilder till detta inlägg (som Annie tvingar mig att skriva) så får de hänga på ändå.

Anyway så var jag hos läkaren idag, det absolut värsta jag varit med om. Går ej in på detaljer men jag har aldrig skämts så mycket som jag gjorde. Annars har jag bara pluggat hela dagen (läs: sett alla avsnitt av Skam) och druckit kaffe & te om vartannat för att inte somna.

Förresten så har jag glömt en sak, när jag var i Sthlm så träffade vi Becky och hennes kille. Han var verkligen ascool!! Shoutout till honom (även fast jag glömt hans namn)..

xo simon

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Prenumerera